Sledování staré zátěže z těžby uranu v Licoměřicích - Popková, Silvie (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce byla zaměřena na sledování staré zátěže z těžby uranu v Licoměřicích pomocí stanovení koncentrace uranu ve vodě metodou o-TOF-ICP-MS.
The monitoring of a former contamination caused uranium minig in Licoměřice
Keywords: uran; stará zátěž; ICP-MS; uranium; contaminated site; ICP MS