Problematika dopravy v Přerově - Vylíčilová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se věnuje problematice dopravy ve městě Přerově. Zabývá se všemi druhy dopravy, které se v regionu nachází. Obsahuje charakteristiku dopravy, vymezení jejích problémů a následně jsou zde navrhnuty i způsoby řešení vymezených problémů.
The problems of transportation in Přerov
Keywords: Přerov; Transfer; road transfer; railway transfer; cycling transfer; parks; Přerov; Doprava; silniční doprava; železniční doprava; Cyklistická doprava; parkoviště