Proces hodnocení pracovníků a jeho vazba na oblast vzdělávání v podniku chemického průmyslu - Formanová, Radka (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na proces hodnocení pracovníků v chemickém podniku PARAMO, a.s. Praktická část je zaměřena na proces hodnocení vybrané skupiny pracovníků a jeho vazbu na oblast vzdělávání v chemickém podniku. Obsahem poslední kapitoly je popis současné situace ve společnosti PARAMO, a.s.
The process of employees performance evalution and his relations to the education in the firm of chemical industry
Keywords: hodnocení pracovníků; PARAMO, a.s.; Vzdělávání; Odměňování