Sociální zabezpečení rodin s postiženým dítětem - Knapíková, Monika (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá možnostmi poskytování sociálních dávek a sociální pomoci zdravotně postiženým a jejich rodinám.
The social security of the families with disabled child
Keywords: sociální zabezpečení; sociální dávky; zdravotně postižené děti; mentální retardace; rodiny