Restrukturalizace podniku KRPA PAPER, a.s. - Stráník, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá současnou hospodářskou krizí a restrukturalizačním procesem, jako možností zlepšení ekonomické situace společnosti.
Restructuring of corporation KRPA PAPER, a.s. during economic crisis
Keywords: Krize; makroekonomické agregáty; restrukturalizace; revitalizace; Reengineering; Crisis; macroeconomically indicators; Restructuring; revitalization; Reengineering