Nakládání s tuhým komunálním odpadem v obci - Pichová, Romana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá odpadovým hospodářstvím ČR s důrazem na tuhý komunální odpad, v praktické části se zabývá nakládáním s tuhým komunálním odpadem v obci Žďár nad Metují.
Handling the solid communal waste in the village
Keywords: Životní prostředí; Odpadové hospodářství; tuhý komunální odpad; Odpady; skládky; recyklace odpadů; spalování; komunální odpady