Inovace provozní technologie terminálu kombinované přepravy v ČR - Vágnerová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2016)
První část práce obsahuje analýzu provozní technologie vybraného terminálu kombinované přepravy v České Třebové. V další části práce autorka představí inovativní způsob řešení provozní technologie daného terminálu. Na závěr autorka provede aplikaci progresivních technologií a hodnocení návrhovaných řešení.
Innovative of Operating Technologies in Terminal of Intermodal Transport in Czech Republic
Keywords: kombinovaná přeprava; provozní technologie; portálový jeřáb; mobilní překladač; terminál kombinované přepravy; combined transport; operating technologies; rail mounted container gantry cranes; reach stacker; combined transport terminal