Aplikace etických kodexů ve veřejné správě - Kadlus, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Cílem diplomové práce bylo navrhnout etický kodex pracovníka veřejné správy aplikovaný na MěÚ Teplice.
Application of ethnical codex in public administration
Keywords: etika; etický kodex; veřejná správa