Vytvoření příručky uživatele MS Project pro projektové řízení - Pařízek, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce bude sloužit studentům jako opora pro předmět Projektový management I. Obsahuje jednotlivé kroky pro vytvoření a správu projektu v programu MS Project 2013. V práci jsou vysvětleny důležité pojmy a metody pro projektový management. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu. Součástí práce je i CD na kterém jsou řešené příklady v multimediální formě.
User Guide MS Project for project management
Keywords: project management; MS Project; projects; projektový management; projekty; SMART; životní cyklus; MS Project; life cycle