Analýza současného stavu přidělování dotací krajům - Němečková, Iva (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá současným stavem přidělování dotací krajům. V práci jsou nejprve vymezeny základní pojmy a poté následuje vytyčení kritérií pro přerozdělování dotací. Předposlední kapitola práce se zaobírá sběrem dat a jejich zpracováním do podoby, ze které lze vyvodit potřebné výsledky. Poslední část bakalářské práce se zabývá získáváním potřebných informací a jejich vyhodnocením.
Analysis of the current situation with respekt to allocation of subsidies to regions
Keywords: Dotace; kraje; přidělování; zdroje; kritéria; analýzy; subsidies; regions; allocation; resources; criteria; analyses