Klima třídy - Čížková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem závěrečné práce je problematika klimatu školní třídy. Cílem práce je zjistit klima třídy ve vybraných třídách základní a střední školy v Pardubickém kraji, získané výsledky interpretovat a navrhnout případné vhodné intervence.
Classroom environment
Keywords: škola; školní třída; sociální klima třídy; žáci; school; clasroom; social clasroom environment; students