Management a strategické plánování rozvoje základní školy - Jurenková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá fungováním základní školy. Pojednává o managementu a jednotlivých manažerských funkcí v obecné rovině, ale především v oboru školství. Popisuje vedoucí pracovníky školy, prostředí školy a strategické plánování rozvoje vybrané organizace. Cílem práce je analyzovat vybranou základní školu a navrhnout strategický plán rozvoje.
Management and strategic planning of a primary school
Keywords: management; školy; strategie; prostředí; vedení; management; schools; strategy; environment; leadership