Vývoj spisové služby v resortu Ministerstva životního prostředí - Kokeš, Luboš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá vývojem spisové služby v resortu Ministerstva životního prostředí České republiky. Zkoumané časové období je od roku 1989 do roku 2008. Vývoj spisové služby je zkoumán prostřednictvím vybraných spisových a skartačních norem, organizačních struktur a typických druhů dokumentů vznikajících z činnosti MŽP. Pozornost je věnována i vývoji spisové služby Správy KRNAP, jenž je jednou z resortních organizací MŽP.
The Records management development in the ministry of the environment
Keywords: records management; Ministry of Environment of Czech Republic; records and shredding norms; Spisová služba; Ministerstvo životního prostředí ČR; spisové a skartační normy; KRNAP