Vliv multimédií na děti - Dostalová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá vlivem multimédií na děti. První část práce definuje základní pojmy a obsahuje základní pohled na to, jak multimédia ovlivňují děti různých věkových kategorií. Následně práce obsahuje nahlédnutí na konkrétní typy multimédií a jejich vliv na děti. Dále je v této bakalářské práci objasněna změna vlivu multimédií na děti v souvislosti s pandemií Covidu-19. Druhá část bakalářské práce obsahuje vyhodnocení dotazníkového řešení mezi rodiči, které je doplněno o komentář učitelů základních škol.
The influence of multimedia on children
Keywords: multimédia; děti; vliv; mediální výchova; Covid-19; multimedia; children; influence; media education; Covid-19