Změna vedení linek MHD v Brně-Líšni a Brně-Vinohradech - Mihula, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce po analýze situace před a po prodloužení trolejbusové trati po ulici Novolíšeňské a s tím související zásadní změně vedení linek MHD v oblasti městských částí Líšeň a Vinohrady se v návrhové části věnuje dalším možnostem úprav linkového vedení linek městské hromadné dopravy v Brně-Líšni a Brně-Vinohradech.
Change of urban public transport lines organization in the districts of Brno-Líšeň and Brno-Vinohrady
Keywords: hromadná doprava; dopravní obslužnost; linkové vedení; jízdní doba; public transport; transport services; line network organization; travel time