Aplikace neuronových sítí pro detekci poruch signálů - Musil, Michal (Univerzita Pardubice, 2000)
Příspěvek se zabývá využitím neuronových sítí v oblastech predikace signálů a detekce poruch signálů. Je zde také popisována teorie principu algoritmů pro učení se neuronových sítí a dále implementace neuronových sítí v prostředí programového systému Matlab a Simulink.
Keywords: neuronové sítě; poruchy; signály; Detekce; MATLAB; SIMULINK; Algoritmy