Rizika podniku - Hochová, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
První část této bakalářské práce je zaměřena na pojmy z oblasti terminologie rizika a metod jeho identifikace. Dále popisuje základní metody a analýzy rizika. Druhá část práce je zaměřena na aplikaci vybraných metod vnitřní a vnější analýzy podniku a finanční analýzy v podniku Synthesia, a.s. Součástí práce je i zhodnocení výsledků a návrh nápravných opatření.
Risks of enterprise
Keywords: rizika; analýza rizika; PESTLE; Porterův model pěti sil; SWOT; finanční analýza; risks; risk analysis; PESTLE; Porter's five forces model; SWOT analysis; financial analysis