Komparace internetového marketingu vybraných podniků - Steigerová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití internetu k marketingovým účelům, se zaměřením na malé a střední podnikání. Obsahuje teoretickou část, která pojednává o obecné teorii internetového marketingu. Popisuje způsoby, jak je možno internetový marketing realizovat. Praktická část obsahuje aplikaci teoretické části na dva konkrétní podniky a porovnává jejich přístup k internetovému marketingu.
Comparing of internet marketing in two selected company
Keywords: Internet; Marketing; internetové reklamy; webové stránky; internet promotions; web pages