Analýza tržeb v odvětví služeb v České republice - Kubelková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářské práce je zaměřena na analýzu vývoje tržeb v odvětví služeb v České republice za zvolené časové období na základě teoretických poznatků. Cílem je zvolení vhodného modelu a predikovat budoucí vývoj tržeb.
Analysis of Revenues in the Service Sector of Czech Republic
Keywords: služby; tržby; analýza časových řad; predikce; services; revenues; analysis of time series; prediction