Standardy náplně internetových prezentací pro veřejnou osobní dopravu - Chobot, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem práce je navržení informačních náplní internetových prezentací firem, které působí ve veřejné osobní dopravě. Tento návrh je proveden na základě analýzy současného stavu dané problematiky. Návrh se týká zejména dopravy silniční, železniční, městské hromadné, letecké a integrované v dopravním systému. Závěrem je vyhodnocen vliv zavedení standardů do běžné praxe.
The standards of contents of internet presentations focused on public personal transport
Keywords: Public Personal transport; internet presentations; standards; traffic information; Veřejná osobní doprava; internetové prezentace; standardy; informace v dopravě