Sport jako prvek psychorelaxace - Doušek, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá vlivem sportu na fyzickou a duševní stránku jedince. Na její provázanost a důležitost v nezastupitelné funkci aktivního odpočinku. Zvláště pak sleduje, jak se studenti Univerzity Pardubice staví ke způsobům zvládání zátěžových či jiných negativních vlivů na ně samé a volbu jejich obranných mechanismů.
Sport as a Part of Psychorelaxation
Keywords: sport; psychorelaxace; stres; únava; sport; psychorelaxation; stress; fatigue