Kvalita v dopravním zásobovacím procesu - Olšer, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou v dopravním zásobovacím procesu z pohledu strany zajišťující přepravu, tedy přepravce a ze strany spotřebitele této služby, koncového zákazníka. Součástí je stanovit znaky kvality pro obě strany a stanovit optimální řešení pro obě strany. Součástí práce je zhodnocení dojezdových možností do zaměstnání v daném regionu.
The quality of supply in the transport process
Keywords: zásobovací procesy; nákladní přepravy; osobní přepravy; kvality v dopravě; supply processes; cargo transportation; passenger transportation; quality of transport