Mapa centra města Pardubice pro osoby se sníženou schopností pohybu - Tobišková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zabývá tvorbu tematické mapy centra města Pardubice pro osoby se sníženou schopností pohybu. Zabývá se též současnou legislativou bezbariérovosti. Tato fakta jsou v práci využita při hodnocení současné tvorby tematických map pro handicapované.
Town centre map of Pardubice for disabled people
Keywords: thematic maps; Disability; legislation; Pardubice; tematické mapy; Handicap; Bezbariérovost; legislativa