Postavení České pošty, s.p. v konkurenčním prostředí - Konečná, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se věnuje posouzení různých druhů přepravy zásilek poskytovaných v České republice a dalších poštovních služeb a zabývá se konkurenceschopností České pošty, s.p.
Position of Česká pošta, s.p. within the competing market
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní služby; poštovní přeprava; poštovní zásilky; Konkurence; Konkurenceschopnost