Návrh na snížení spotřeby elektrické energie staničního zabezpečovacího zařízení - Svoboda, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o návrzích na snížení spotřeby elektrické energie staničního zabezpečovacího zařízení SZZ-ETB.
Keywords: železniční doprava; elektrická energie; zabezpečovací zařízení; železniční stanice; Rájec-Jestřebí