Navržení a implementace objednávkového systému pro Ford AUTO IN s.r.o. - Volf, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je zaměřena na návrh a implementaci objednávkového systému. V práci jsou definovány pojmy, jako jsou logistika, systémy řízení zásob, objednávkové systémy a technologie potřebné k naprogramování objednávkového systému. Částem věnované návrhu a implementaci systému předchází analýza současného stavu objednávkového systému ve vybrané společnosti. Cílem práce je vytvoření objednávkového systému, který bude zobrazovat nedostatkové a neprodejné zboží pro jednotlivé sklady společnosti.
Design and implementation of ordering system in Ford AUTO IN s.r.o.
Keywords: Logistika; zásoby; Řízení zásob; objednávkové systémy; ABC analýza; Logistics; Inventories; Inventory management; ordering systems; ABC analysis