Možnosti využití dynamického HTML v Internetu - Pletánková, Ivana (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka v práci nejprve hodnotí jazyk dynamické HTML, srovnává ho s jazykem HTML a uvádí výhody dynamické možnosti vytváření webovských stránek. V praktické části vytváří prezentační stránky občanského sdružení Klub tradičních čínských umění, kde lze nalézt informace o tomto typu cvičení.
The Possible use of the dynamic HTML within Internet
Keywords: Internet; Word wide web; HTML; prezentační stránky