Návrh a správa bezdrátové sítě - Kožený, David (Univerzita Pardubice, 2018)
Obsahem práce je návrh bezdrátové sítě, která umožní připojovaní PC klientů a mobilních zařízení. Připojování koncových zařízení je ověřováno pomocí Radius serveru. Práce popisuje použité služby, použité technologie a komunikaci mezi klienty a Radius Serverem.
Design and management wireless networks
Keywords: Radius server; klienti; bezdrátové sítě; technologie; služby; Radius server; clients; wireless; technology; services