Metody údržby vybraných prvků osobních automobilů vedoucí ke zvyšování jejich spolehlivostních vlastností - Kroupa, Pavel (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá metodami údržby vybraných prvků osobních automobilů vedoucí ke zvyšování jejich spolehlivostních vlastností. V teoretické části je popsán současný stav osobních automobilů provozovaných na pozemních komunikacích v České republice, zároveň s problematikou spolehlivosti a metod údržby. Praktická část obsahuje návrh základních údržbářských zásahů, které jsou nezbytné pro zabezpečení spolehlivosti automobilu s cílenou analýzou na opotřebení pneumatik.
Maintenance methods for selected elements of private cars leading to the increasing of their reliability properties
Keywords: spolehlivost; systémy údržby; metody údržby; osobní automobily; analýzy opotřebení; pneumatiky; reliability; maintenance systems; methods of maintenance; passenger cars; wear analysis; tires