Návrhy na zníženie dopravnej nehodovosti v okrese Zvolen. - Kapustová, Júlia (Univerzita Pardubice, 2015)
Práca je zameraná na otázky dopravnej nehodovosti v okrese Zvolen. Rozpracovaná problematika nehodovosti v rámci okresu Zvolen v porovnaní s celoslovenským priemerom. Určenie krízových úsekov a tiež s tým spojené návrhy na zvýšenie bezpečnosti cestnej premávky.
Suggestions to reduce traffic accidents in the district Zvolen.
Keywords: accident rate; Zvolen; traffic safety; dopravní nehodovost; bezpečnost dopravy