Podpora mobility pracovní síly a získávání zaměstnanců ve vybrané společnosti působící v automobilovém průmyslu - Sahánková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je zaměřena na problematiku mobility pracovní síly. Analyzuje současný stav mobility a nástrojů podporujících mobilitu pracovní síly. Zabývá se též současnými benefity ve vybrané společnosti. Hlavním cílem této práce je vytvořit návrh, kterým bude podpořena mobilita pracovní síly a navrhnout řešení související se získáváním nových zaměstnanců pro konkrétní společnost.
Workforce mobility support and hiring employees in the selected company operating in the automotive industry
Keywords: trh práce; mobilita; pracovní síla; nezaměstnanost v České republice; Evropská unie; labour market; mobility; workforce; unemployment in the Czech Republic; European Union