Finanční analýza hospodaření společnosti s ručením omezeným Agroprojekce Litomyšl - Trávníčková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se věnuje finanční analýze prostřednictvím poměrových finančních ukazatelů, aplikované na hospodaření firmy Agroprojekce Litomyšl, s.r.o. v letech 1995-1997.
Keywords: Finanční analýza; analýza hospodaření; poměrové ukazatele; finanční poměrové ukazatele; Agroprojekce Litomyšl