Posuzování vlivu konkrétní stavby na životní prostředí (EIA) - György, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem posuzování vlivů na životní prostředí je identifikovat, popsat a komplexně vyhodnotit předpokládané vlivy připravovaného záměru (konkrétní stavby - čerpací stanice). V případě zjištění negativních vlivů na životní prostředí musí zadavatel záměru formulovat opatření k jejich zmírnění. Diplomová práce bude věnována procesu EIA a jeho konkrétní aplikaci na reálnou stavbu.
Environmental impact assessment of specific construction (EIA)
Keywords: EIA; životní prostředí; čerpací stanice; právní předpisy; environment; filling stations; legislations