Marketingový mix firmy XZ, s.r.o. - Bišofová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce na téma "Marketingový mix firmy XZ, s.r.o." se zabývá marketingovým mixem firmy Marelli Automotive Lighting Jihlava, a jeho optimalizací v souladu s podnikovou strategií.
Marketing mix of the company XZ, s.r.o.
Keywords: marketingový mix; SWOT analýza; produkty; cena; marketing mix; SWOT analysis; products; price