Oceňování rozestavěných staveb - Dědicová, Simona (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá oceněním rozestavěných staveb pomocí dvou vybraných metod a je rozdělena na dvě části. První část je zaměřena na teorii oceňování nemovitostí. Druhá část pak popisuje oceňovanou stavbu spolu s aplikací oceňovacích metod. Na závěr jsou metody porovnány a stanovena doporučení pro praxi.
Evaluation of buildings under construction
Keywords: nemovitost; rozestavěná stavba; metody oceňování; oceňovací předpis; položkový rozpočet; property; building under construction; evaluation methods; valuation rule; itemized costing