Nerovnoměrnosti v osobní železniční dopravě a vliv na jejich kvalitu - Drdla, Pavel (My University, 2018)
Příspěvek se věnuje dvěma skupinám nerovnoměrností osobní železniční dopravy, a to nerovnoměrnostem časovým a nerovnoměrnostem prostorovým. Příspěvek se věnuje obecnému shrnutí kvality, následně zaměřené na oblast osobní železniční dopravy.
Irregularities in the railway passenger transport and their influence upon its quality
Keywords: doprava; železniční doprava; osobní doprava; nerovnoměrnost; kvalita; transport; railway transport; passenger transport; irregularities; quality