Katalytická oxidativní dehydrogenace n-butanu na oxidových katalyzátorech na mesoporézních nosičích - Setnička, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
Účelem práce je přispět k vývoji selektivního a produktivního katalyzátoru pto oxidativní dehydrogenaci n-butanu na žádanéprodukty.
Catalytic oxidative dehydrogenation of n-butane on oxide catalysts anchored on mesoporous supports
Keywords: Oxidativní dehydrogenace; n-butan