Zhodnocení čerpání prostředků EU konkrétní územní samosprávy - Jelínková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením čerpání finančních prostředků Evropské unie městem Zruč nad Sázavou. V práci jsou představeny úspěšné projekty, na které město Zruč nad Sázavou získalo prostředky z fondů Evropské unie. Tři projekty jsou analyzovány podrobněji z hlediska toho, jaký přinesou městu užitek. Pro zhodnocení přínosů je použita cos-benefit analýza. V závěru je provedeno celkové zhodnocení.
Assessment of Drawing Resources from European Union funds of Particular Local Government
Keywords: Projekt; fond; čerpání; program; cost-benefit analýza; finanční prostředky Evropská unie; Project; fund; exploitation; programme; cost-benefit analysis; financial means; The European Union