Hodnocení ve škole ve vztahu k motivaci a vyučování cizím jazykům - Ožďanová, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá hodnocením, hygienou zkoušky, problematikou chyby v cizojazyčném vyučování.
Keywords: motivace žáka; cizí jazyk; vyučování; hodnocení