Kontrola v podniku NAD Končice, s.r.o. - Štěrbová, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem této bakalářské práce je kontrola v podniku NAD KONČICE, s.r.o. První část práce se zabývá obecným vymezením, charakteristikou a typy kontroly. Druhá část bakalářské práce je věnována profilu podniku NAD KONČICE, s.r.o. a kontrole v tomto podniku se zaměřením na kontrolu bezpečnosti práce a na kontrolu zaměstnanců. Součástí práce je analýza a zhodnocení současného stavu kontroly a doporučení pro jeho zlepšení.
Control in the Company NAD Končice, s.r.o.
Keywords: management; kontrola; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; podniky; zaměstnanci; management; control; health and safety management system; companies; employees