Trasy nadrozměrných nákladů ve městě Chrudimi - Arnicanová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem diplomové práce je zhodnocení stávající průjezdnosti města Chrudim pro převoz nadrozměrného nákladu a návrh řešení pro odklonění této dopravy. Výsledkem návrhu je nová komunikace situovaná na okraj města, která je vedena v blízkosti Průmyslové zóny Chrudim - západ odkud nadrozměrná vozidla vyjíždí.
Routes oversized cargo in Chrudim
Keywords: tubus; nadrozměrný náklad; trasa; souprava; segment; tube; oversized cargo; route; set; segment