Analýza CzechEkoSystemu a jeho porovnání se systémy podpory ve vybraném státu - Hubka, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována analýze projektu CzechEkoSystem na podporu začínajících inovativních malých a středních podniků a jeho porovnání s obdobným systémem podpory v Německu. Zabývá se podstatou inovačního podnikání a potřebou rizikového a rozvojového kapitálu při vstupu inovativní myšlenky na trh.
Analysis of the CzechEkoSystem and its comparison with support systems in the selected state
Keywords: inovační podnikání; rizikový a rozvojový kapitál; CzechEkoSystem; Zentrales Innovationsprogramm Mittelstand; innovative business; venture capital; CzechEkoSystem; Zentrales Innovationsprogramm Mittelstand