Polymerní materiály používané ve stavebnictví s důrazem na podlahové krytiny - Verner, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce byla vypracována jako literární rešerše zaměřená na téma polymerní materiály používané ve stavebnictví se zaměřením na podlahové krytiny. Teoretická část se zabývá použitím materiálů pro podlahové krytiny v průmyslových objektech i v obytných prostorách. Dále je provedeno srovnání jednotlivých typů podlahovin a z pohledu praktického využití jsou popsány jejich výhody a nevýhody.
Polymeric Materials Used in Construction with Emphasis on Flooring
Keywords: Podlahovina; Flooring; termoplasty; technologie; reaktoplasty; thermoplastics; technology; reactoplastics; vrstvy; layers