Analýza služby Czech POINT a její využití v praxi - Jelínková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce s názvem "Analýza služby Czech POINT a její využití v praxi" se snaží představit službu Czech POINT jako novou možnost přístupu ke státní správě. Práce mapuje v úvodní fázi historii a příčiny vzniku této služby. V další části je práce věnována analýze způsobů poskytování výpisů na kontaktních místech a jejich stručné charakteristice. Práce si všímá a hodnotí také statistické údaje související s touto službou. Závěrečná část obsahuje návrhy optimalizace a zefektivnění poskytování služby Czech POINT z hlediska opodstatněnosti vydávání některých výpisů, ale také s ohledem na postup rozšiřování kontaktních míst a informovanosti jejich zaměstnanců. Závěr shrnuje výsledky celé práce.
Analysis of the Czech POINT service and its practical use
Keywords: Czech POINT; statement of point evaluation of persons; companies registers; trade registers; registers of trade enterprise; lists of qualified suppliers; Czech POINT; výpis bodového hodnocení osob; obchodní rejstříky; živnostenské rejstříky; registry živnostenského podnikání; seznamy kvalifikovaných dodavatelů