Projektová výuka AAS pro studenty středních škol s chemickým zaměřením - Pulcer, Martin (Univerzita Pardubice, 2002)
V práci jsou navržené jednodušší i složitější laboratorní úlohy pro studenty středních a vyšších odborných škol s chemickým zaměřením z oblasti atomové absorpční spektrometrie. Součástí práce je taktéž doplňkový test s možností kontroly probírané látky (didaktický test).
Project education from AAS for students middle schools with chemical orientation
Keywords: Atomová absorpční spektrometrie; zinek; laboratorní cvičení; databázové systémy; vzorky