Procesní toky ve firmě Profidebt s.r.o. - Osladilová, Irena (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato diplomová práce se zabývá zmapováním procesních toků ve společnosti Profidebt s.r.o.. Práce ve své první části prezentuje zavádění procesního řízení do firmy a kroky, které s tím souvisí. Druhá část se podrobně věnuje mapování procesních toků v jednotlivých oddělení společnosti Profidebt s.r.o.. Ty jsou popsány a nástrojem Microsoft Visio graficky zobrazeny v podobě procesních map. Zejména se jedná o nákup, správu a vymáhání pohledávek. Je podrobně popsáno inkasní oddělení a je proveden návrh na zkvalitnění vybrané části tohoto oddělení.
Process flow in Profidebt s.r.o.
Keywords: process flow; Business processes; proces modeling; procesní toky; workflow; Podnikové procesy; Procesní modelování; Reengineering