Analýza korupčních trestných činů v regionech ČR - Raichlová, Diana (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu korupčních trestných činů v regionech České republiky v letech 2008 až 2016. První část práce obsahuje vymezení trestných činů, které jsou v podmínkách České republiky vnímány jako korupční. Druhá část je zaměřena na analýzu časových řad statistik Policie ČR a komparaci regionů České republiky z hlediska míry jejich zasažení korupcí.
The analysis of corruption criminal acts in the regions of Czech Republic
Keywords: korupce; trestné činy; regiony; Česká republika; Policie ČR; trestní zákoník; úplatky; úřední osoby; časové řady; corruption; crime; regions; Czech Republic; police; criminal law; bribery; officer; time series