Návrh propojení ulic Srnojedská a Přerovská, Pardubice - Svítkov - Tužil, Adam (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem úpravy ulice Srnojedská v Pardubicích - Svítkov. V návrhu je řešena rekonstrukce stávající ulice Srnojedská, i návrh nové komunikace připojující městský obvod Pardubice VI na budoucí propojku s centrem města Pardubice. Hlavní křížení nové komunikace je řešeno pomocí dvou okružních křižovatek.
Draft interconnection streets Srnojedská and Přerovská, Pardubice - Svítkov
Keywords: místní komunikace; okružní křižovatky; komunikace pro pěší a cyklisty; vozovky; urban roads; roundabout; roads; communications for pedestrians and cyclists; roadway