Podnikové informační systémy v podmínkách nadnárodní korporace - Hejnová, Alena (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využívání podnikových informačních systémů v nadnárodní korporaci. V teoretické části bakalářské práce jsou na základě rešerše odborné literatury popsány přínosy a problémy, které podniku přináší. V této části je rozebrán i celopodnikový modulání systém ERP a groupware, bez něhož se v dnešní době žádná nadnárodní korporace neobejde. Praktická část je zaměřena na využití podnikového informačního systému ve vybraném podniku.
Corporate information systems in multinational corporation
Keywords: informační systémy; ERP systémy; groupware; nadnárodní korporace; integrace aplikací; information systems; ERP systems; Enterprise Resource Planning; groupware; multinational corporation; application integration