Partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP) v České republice - Nosek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá partnerstvím veřejného a soukromého sektoru na projektech PPP v České republice. Popisuje výhody PPP projektů oproti veřejné zakázce a zabývá se pilotními a již realizovanými projekty. Analyzuje PPP projekty a predikuje využití PPP projektů v oblasti smart cities.
Public-Private Partnership (PPP) in the Czech Republic
Keywords: partnerství veřejného a soukromého sektoru; PPP; chytrá města; veřejný sektor; soukromý sektor; public private partnership; PPP; smart cities; public sector; private sector